Stallen

Vi har leid ett tidligere kufjøs få minutter unna der vi bor.  Flere 1000 egne arbeidstimer har gått med for å realisere drømmen. Vi fjernet alt som var der, avløpsrør ble lagt og møkkarenner støpt igjen, før jobben med å bygge opp stallen med 7 bokser, spyleboks, utstyrsrom og plass til flis og fôr. Vi har ingen planer om å ha så mange hester selv, men valgte å sette inn bokser ekstra bokser slik at det skulle bli en helhet i det 200 m2 store rommet.

Vi vet det er behov for flere stallbokser til leie på Gol og derfor velger vi å tilby de som trenger leie våre ledige bokser.

Drømmen om egen ridebane lot seg og gjennomføre der vi leier.  Eierne er selv glad i hest og med store områder rundt gården var det ikke vanskelig å finne egnet plass til ridebane.

Stall Tuppeskogen skal ikke ha noen rideskole, men banen vil kunne leies av alle som ønsker til trening, kurs og stevner.


I samme området som ridebanen skal det og lages til store og fine paddocker. 2 er klare og resten av skogen fjernes i løpet av vinteren for å gjøre plass til 2 paddocker til samt kiosk.

Tribuneanlegget er planlagt ferdig August/September 2020.


Ridebanen er på 20x60m og kan leies av alle til trening, kurs og stevner.

Vi har avtale med flere som kan ta privat timer og det vil og etterhvert bli arrangert dressur clinic med dyktige norske trenere.


Stall Tuppeskogen skal ikke ha noen form for rideskole. Vår bane er ett tilbud til aktive uttøvere som ønsker seg flere treningsmuligheter.

Det vil etterhvert være utstyr til flere forskjellige grener innen hest, slik at treningen blir så optimal som mulig.Takk til sponsorene som har gjort dette mulig

Bilder fra ombyggingen